Menu
Your Cart

On The Way

Judul: On The Way
ISBN: 978-983-097-765-2
Genre: Komik Puris
Kod: BP0032
Penulis: Abemat Usul  &  Baman
Tebal: 128 ms
Harga: RM10/ RM12
Berat: 0.13 KG (130 gm)SINOPSIS:

Komik ini merupakan kumpulan komik yang mengetengahkan perihal masyarakat pada hari ini. Komik ini dibukukan untuk memberi manfaat kepada semua golongan terutama para remaja.

Isu-isu yang dilakarkan ini sekurang-kurangnya dapat membuka mata masyarakat agar bersama-sama ON THE WAY berlandaskan keazaman yang tinggi untuk menjadi manusia yang lebih dekat dengan PENCIPTA.


TENTANG PENULIS:

AbeMat Usul
AbeMat Usul berasal dari Kampong Paloh, Terengganu. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Pengajian Islam Usuluddin dengan Kepujian (Universiti Sultan Zainal Abidin) dan merupakan ahli Daie Kreatif Venture. Beliau kini aktif menganjurkan bengkel komik selain aktiviti bersama dengan Daie Kreatif Venture dalam menghasilkan komik berunsur dakwah.
Komik Team Up! merupakan komik terbitan pertama beliau bersama Buku Puris. Bagi komik On The Way, beliau berkolaborasi dengan BaMan.


BaMan
Pemilik nama sebenar Muhammad Luqman merupakan seorang graduan lulusan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan. 
Sebagai ahli Daie Kreatif Venture, beliau turut aktif dalam aktiviti yang dianjurkan syarikat. KomikOn The Way  terbitan Buku Puris ini merupakan hasil penulisan kreatif pertama dari BaMan berkolaborasi bersama AbeMat Usul.
Tags: On The Way