Menu
Your Cart

Komik Hasutan Syaitan 2

KOMIK HASUTAN SYAITAN 2

ISBN:  978-983-097-877-2

Kod: BP0056

Penulis: Pak Cik Bad  &  Xs Rizal

Tebal: 112 ms

Harga: RM10.00/ RM12.00

Berat: 0.18 KG (180 gm)

 

SINOPSIS

KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur).

Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. 

Jom baca komik ini! Tak kenal, maka tak benci!

 

Tentang Penulis:

PAK CIK BAD

Pak Cik Bad sebelum ini dikenali sebagai penulis dan pelukis bagi KOMIK GODAAN SYAITAN dan mula dikenali sejak tahun 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. 
 

XS RIZAL

Memilih menggunakan nama pena XS RIZAL, penulis ini berkhidmat di sebuah syarikat kejuruteraan selain sebagai pelukis dan penulis komik freelance. Beliau terlibat sebagai perantis Majalah Gila Gila serta  terlibat dalam penerbitan  Majalah G3, Majalah Boboi dan Majalah Ujang. Komik sulung beliau yang diterbitkan adalah Kisah Jet. 

 

Bersama dengan Buku Puris, beliau tampil dengan karya Syukur dalam Antologi Komik Puris: YOLO. Karya kali ini merupakan komik berkolaborasi dengan Pak Cik Bad.